Vind een uitvaartverzorger voor uw begrafenis

Begrafenis

Wanneer er een overlijden plaatsvindt in uw omgeving moet er veel worden geregeld. Wij helpen u graag met de eerste stap van het vinden van een prettige begrafenisondernemer.

Beschrijf uw wensen

Bij 4begrafenisondernemers.nl kunt u vier uitvaartondernemers vergelijken. Naar aanleiding van uw wensen ontvangt u van ons gratis vier vrijblijvende offertes. Uw volgende wensen zijn bij een begrafenis van belang:

  • Waar vindt de opbaring plaats
  • Type uitvaartdienst
  • Aantal aanwezigen
  • Plaatsing van een overlijdensadvertentie
  • Aantal rouwkaarten
  • Bedankkaarten
  • Overige wensen

Type uitvaartdienst

De opbaring kan op verschillende plekken plaatsvinden: thuis, in een uitvaartcentrum of een verblijf in een koelruimte. Mocht u nog niet weten waar de opbaring plaats zal vinden dan is dat geen probleem. U kunt dat gerust aangeven. Vervolgens kiest u het type uitvaartdienst. Wilt u de uitvaartceremonie in de aula van de begraafplaats laten plaatsvinden of wilt u het in een kerk houden? Uiteraard is een niet-traditionele locatie ook mogelijk. Ook is het prettig als u een ruwe schatting kunt maken van het aantal personen dat u verwacht bij de ceremonie van de begrafenis.

Het aantal kaarten

Bovendien kunt u ervoor kiezen om een overlijdensadvertentie te plaatsen. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden, zoals in regionale of landelijke kranten. Daarnaast kunt u alvast een schatting maken van het aantal rouwkaarten en kunt u laten weten of u bedankkaarten wilt sturen. Dit zijn kaarten die u stuurt naar de mensen die bij de plechtigheid aanwezig waren en naar mensen die een condoleancekaart hebben gestuurd.

Overige wensen

Tenslotte kunt u bij ons terecht met al uw overige wensen. U kunt alle informatie opnemen die volgens u relevant kan zijn. Uiteraard is het niet noodzakelijk om al uw wensen tot in detail te vermelden. Wel geldt dat hoe nauwkeuriger hoe bent, hoe specifieker de ontvangen offertes zullen zijn.

Gratis offertes

Wanneer u het vergelijkingsformulier heeft ingevuld, sturen wij uw aanvraag door naar vier begrafenisondernemers in uw regio. Zij kunnen in uw wensen voorzien. Op basis van bovenstaande wensen stellen wij voor u vier offertes op maat voor een begrafenis op. Deze offertes zijn altijd gratis en geven u inzicht in de kosten en mogelijkheden van een begrafenis. Het is ook erg belangrijk dat u dan een eerste gevoel krijgt bij de begrafenisondernemers. Wilt u ook vier gratis offertes ontvangen? Vul dan direct het vergelijkingsformulier in.

http://www.4begrafenisondernemers.nl/


Uitvaartondernemers vergelijken