Deelname als uitvaartondernemer

Deelname als uitvaartondernemer

Als deelnemende uitvaartondernemer ontvangt u via 4begrafenisondernemers.nl gerichte aanvragen in uw regio. De aanvragen zijn afkomstig van personen die op dat moment actief op zoek zijn naar een uitvaartondernemer. Door de geringe kosten per aanvraag en het hoge slagingspercentage is deelname aan 4begrafenisondernemers.nl voor iedere uitvaartondernemer interessant.

Beperkte concurrentie, enkel kwaliteit

Wij zijn anders dan andere platformen. Wij geloven in kwalitatieve offertes. Daarom hebben wij een uitgebreid aanvraagformulier, zodat deelnemende uitvaartondernemers kwalitatieve aanvragen ontvangen waarop zij goede, gerichte offertes kunnen uitbrengen.

Daarnaast beperken wij de concurrentie voor deelnemende uitvaartondernemers tot maximaal drie concurrenten. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier offertes. Als aanvragers meer dan vier offertes ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet iedere offerte de aandacht die het verdient.

De deelnemende uitvaartondernemers zijn erbij gebaat dat er maximaal drie uitvaartondernemers een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een offerte op maat achteraf verspilde tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende bedrijven immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve offertes op maat te versturen.

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier deelnemers per aanvraag. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende uitvaartondernemers de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende uitvaartondernemers kunnen kwaliteit bieden.

Direct aanmelden >>


Uitvaartondernemers vergelijken